fbpx

InitValue og Incrementis sammenslåing

Den nylige fusjonen mellom InitValue og Incrementi markerer en viktig milepæl i utviklingen av begge konsulentfirmaene. Med Dag Martin Romslo, en erfaren partner og rådgiver, som nå blir med i Incrementi, legger partnerskapet grunnlaget for strategisk vekst og innovasjon.

Nylig kunngjorde Incrementi, et konsulentfirma som er en del av 99x Group, sin fusjon med InitValue. Etablert i 2021, hadde InitValue en tydelig visjon: levere initiell og varig verdi for kundene sine gjennom bruk av teknologi.

Dag Martin Romslo, den nyeste partneren hos Incrementi, kommer fra Sarpsborg. Han har utdannelse i teknisk kybernetikk fra NTNU Trondheim. Han tar med seg en bred erfaring fra dynamiske, teknologidrevne arbeidsmiljøer.

Han startet sin reise som selvstendig konsulent gjennom InitValue i august 2021. Fusjonen oppstod som en naturlig utvikling, drevet av InitValue og Incrementis felles visjon og mål.

I dette intervjuet hadde vi gleden av å prate med Dag Martin. Med lidenskap for innovasjon delte Dag Martin sine tanker rundt motivasjonen, ambisjoner og hva som ligger foran selskapet.

Dag Martin Romslo – en erfaren partner og rådgiver

Hva motiverte deg til å velge Incrementi som ditt nye prosjekt?

Jeg trives med å jobbe som konsulent, med variasjonen og utfordringene som følger med det. De siste årene som selvstendig konsulent og gründer har vært svært spennende, men jeg ønsket partnere for å kunne vokse og bygge “noe mer”.

Incrementi og InitValue deler de samme verdier og ambisjoner, så dette var en perfekt sammenslåing. Vi kan vokse både organisk, og vi har støtten fra 99x, som gir oss muligheten til å ta på oss betydelige prosjekter helt fra starten av.

Som partner, hvordan planlegger du å bidra til selskapets strategiske visjon og retning?

Det som er flott med å bli med som partner på et tidlig stadium, er sjansen til å være med på å forme selskapet og videreutvikle forretningsplanen og verdiforslaget. Jeg håper å kunne bygge videre på visjonene fra InitValue, det vil si å tilføre varig kundeverdi gjennom teknologi.

Hva ser du frem til i din nye rolle?

Jeg ser fram til å samarbeide menneskene i selskapet og hele organisasjonen. Jeg har fått en veldig god mottakelse og godt inntrykk allerede. Det er energigivende og lærerikt å være en del av et slikt selskap.

Jeg ser også frem til å jobbe med kunder, skape tillit og definere strategiske og målbare forbedringer som vi løser sammen. Vår suksess vil komme som en konsekvens av at våre kunder lykkes.

Har du noen personlige eller faglige mål du ønsker å oppnå i løpet av tiden din i Incrementi?

Målene er høye for hva vi skal oppnå som selskap. Jeg ønsker å vokse i takt med de utfordringene det er å bygge det vi ønsker. I tillegg er det viktig å huske og ha det gøy underveis, og feire små og store seiere på veien.

Jeg brenner for integrasjoner og automatisering, og dermed også datakvalitet. Å ha en grundig forståelse av kundens data (bade kjernedata og data fra støttesystemer) er avgjørende for å realisere potensialet innen automatisering og gjøre disse dataene tilgjengelige gjennom blant annet analyse og kunstig intelligens.

Jeg har jobbet mye med integrasjoner som involverer HR-data og identitetsstyring. Jeg ønsker å fortsette med dette og ta erfaringene med meg til flere områder. Prosessene knyttet til datamodellering for integrasjon er domeneuavhengige, og tekniske løsninger for datalagring, sikkerhet og skalerbarhet er i stor grad de samme.

Jeg ønsker å produktifisere noe relatert til integrasjoner, eller i det minste etablere et rammeverk for våre integrasjonsleveranser.

Hva liker du å gjøre på fritiden? Er det noen hobbyer eller aktiviteter du er spesielt lidenskapelig opptatt av?

Jeg er gift og har to aktive barn på 9 og 14 år. Vi har en hytte i Gudbrandsdalen som vi liker å bruke både i sommer- og vinterferiene.

Som fotballentusiast og lokal supporter prøver jeg å se alle Sarpsborg 08s hjemmekamper. Jeg har også en latent interesse for golf, som jeg har planer om å ta opp igjen når tiden tillater det.

Da vi avsluttet samtalen vår, var det klart at Incrementis nye partner med solid teknologisk bakgrunn og dyp forståelse av bransjen bringer en unik kombinasjon av profesjonalitet og visjon til selskapet. Den nye trioen vil utvilsomt være godt rustet til å oppnå suksess.