fbpx

Incrementi og InitValue går sammen for å styrke verdiforslaget til sine kunder.

Incrementi & Initvalue

Incrementi, et konsulentfirma som er en del av 99x gruppen, er glade for å kunngjøre fusjonen sin med InitValue, et konsulentfirma etablert i 2021. Denne sammenslåingen samler to selskaper i et for å drive innovasjon, utvide markedsrekkevidden, og levere uovertruffen verdi til kundene.

Incrementi & Initvalue connection

Beslutningen om å slå sammen kommer som et resultat av en felles visjon og mål mellom Incrementi og InitValue. Ved å kombinere våre styrker, ressurser og ekspertise, tar vi sikte på å skape et kraftsenter som vil revolusjonere programvareindustrien, sette nye standarder og skape nye muligheter for vekst.

Med integreringen av InitValue i Incrementi er vi nå klar til å levere enda bedre kundeopplevelser til både nye og eksisterende kunder. Som en del av 99x Group drar Incrementi fordel av en solid eierstruktur og tilgang til en pool av konsulenter som kan bidra til prosjektgjennomføring, og fungerer som en utvidet IT-avdeling og pålitelig IT-partner.

Incrementi er også forpliktet til organisk vekst, og sikrer nærhet til kundene gjennom lokal tilstedeværelse. «Eventyret begynner nå!» sa Dag Martin Romslo, grunnlegger av InitValue.

«Ved å slå oss sammen med Incrementi, har vi muligheten til å utnytte våre kollektive styrker og ekspertise for å gi eksepsjonell verdi til våre kunder. Vi er spente på mulighetene som ligger foran oss og den positive effekten vi kan gjøre sammen.»

Om InitValue

Etablert i 2021, er InitValue et konsulentselskap dedikert til å skape verdier gjennom digitalisering. Med fokus på å levere eksepsjonelle kundeopplevelser, streber InitValue etter å ha en varig innvirkning på virksomheter på tvers av ulike bransjer.

Om Incrementi

Incrementi er et konsulentfirma innenfor 99x Group, som spesialiserer seg på digitalisering og IT-løsninger. Med en forpliktelse til å levere innovative og skreddersydde tjenester, hjelper Incrementi organisasjoner med å frigjøre sitt fulle potensial gjennom teknologiske fremskritt.

La oss snakke om ditt behov