fbpx

Om oss

Incrementi bygger bro mellom forretning og IT.

IT-teknologi er i stadig utvikling og dette skaper nye muligheter, samtidig som det endrer konkurransebildet. Verdiforslag og interne prosessene må evalueres løpende for styrke konkurransekraft.

Det er vår ambisjon å bidra til å styrke våre kunders konkurransekraft igjennom forretningsdrevne IT-prosjekter.

Vi er et 99X selskap

Incrementi er en del av 99x-konsernet.

Teknologiselskapet 99x har hovedkvarter i Norge og har gjennom en årrekke utviklet innovative og anerkjente digitale produkter for det Skandinaviske markedet. Selskapet er flere ganger kåret til en av Asias beste arbeidsplasser og er en global leder i smidig produktutvikling og teknologisk innovasjon. I 15 år har selskapet skapt gode kundeopplevelser i det skandinaviske markedet.

Møt våre grunnleggere

Espen

Espen Slyngstad

Espen er en erfaren og innovativ forretningsutvikler og leder som i flere industrier har gjennomført store endringer, innført ny teknologi, solgt løsninger og realisert gevinster.

Han trives i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi og å få ulike miljøer til å spille sammen. Espen ser både den forretningsmessige og teknologiske siden av digitaliseringen som nå pågår. Problemløsning og å skape resultater i samarbeid med andre – hvor teknologi er et sentralt element motiverer ham.

Camilla

Camilla Fledsberg Vatne

Camilla er en erfaren leder som har solgt prosjekter, gjennomført større endringer, innført ny teknologi og realisert betydelige resultater, i flere industrier.

Hun er en leder som får ting til å skje, skaper gode relasjoner og er god til å bygge bro mellom ulike miljøer (ledelse / IT-drift / It) for for å skape resultater. Camilla motiveres av å løse problemer og skape resultater sammen med andre.

Hvorfor Incrementi?

Incrementi kan hjelpe deg og din bedrift å skape økt konkurransekraft. Vi har et sterkt rådgivnings og prosjektledermiljø, og dette kan kombineres med en stor leveransekapasitet og faglig kunnskap hos 99X.

  • • Forretningsforståelse og domenekunnskap

  • • Komplett teknologihus

  • • Sterk leveranseevne og moden gjennomføringsmodell

  • • Plan for gevinstrealisering er alltid en del av våre prosjekter

Vi styrker din konkurransekraft.