fbpx

Incrementi: Din Ideelle Partner for å realisere digitale Mål og Ambisjoner

Befest bedriftens posisjon ved å utvikle og implementere IT-drevne forretningsstrategier som styrker konkurransekraften din

Teknologisk utvikling gir opphav til nye muligheter samtidig som den omformer konkurranselandskapet for bedrifter. For å bevare egne konkurransefortrinn, er det avgjørende å kontinuerlig forbedre verdiforslaget og de interne prosessene.

Incrementi, med vår ekspertise på digitale tjenester, knytter sammen forretning og IT, og hjelper deg med å møte de voksende kravene innen forretnings- og IT-utvikling gjennom et langvarig partnerskap.

 


Grunn #1 – Ressursene du trenger for din digitaliseringsreise

Incrementi har et team bestående av over 500 spesialister med kompetanse på de fleste teknologier og bransjer. Dette gjør oss til en ledende aktør innen digitale tjenester og vi sikrer at de tekniske løsningene møter din bedrifts unike behov. Ved å ivareta fleksibilitet og skalerbarhet i ressursallokeringen, tilpasset spesifikke behov i prosjektets ulike faser, sikrer vi optimal verdi for din investering.

Grunn #2 – Tilgang på fagekspertise

Incrementi har et team av 500 produktingeniører bestående av spesialister fra ulike IT-fagområder, nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet i dine prosjekter. Gjennom samarbeid med disse spesialistene kan din organisasjon styrke sin kunnskapsbase. Incrementi gir deg en konkurransefordel ved å tilby tilgang til spesialisert kunnskap nøyaktig når du behøver det.

Grunn #3 – Gjennomføringskraft – Realisering av dine ambisjoner

Vi sørger for å gi deg gjennomføringskraft. Ved å bruke vår digitale ekspertise, kan du fokusere egne ansatte mot sine tradisjonelle kjerneoppgaver, samtidig som vi bidrar med nødvendige ressurser for å effektivt gjennomføre dine ambisiøse digitale planer.

Grunn #4 – Domenekunnskap og forretningsforståelse, Kraften i våre digitale prosjekter

Vi sørger for at våre prosjektressurser har en dyp forståelse av din verdikjede, slik at vi kan identifisere digitaliseringsmuligheter som maksimerer verdien av dine investeringer i digitale løsninger. Vårt fokus er alltid på å understøtte dine forretningsmål, og vi samarbeider tett med deg for å utvikle en teknisk Road Map som understøtter din forretningsplan og strategiske målsetninger.

Grunn #5 – Tett samarbeid med din organisasjon som garantist for måloppnåelse

En avgjørende grunn til å velge oss er vårt løfte om å samarbeide tett med din organisasjon gjennom hele prosjektet. Enten du navigerer gjennom kompleksitetene i digital transformasjon eller søker spesialisert ekspertise innen digitale tjenester, arbeider vi hånd i hånd med din organisasjon for å forstå dine behov og mål. Vi inntar en aktiv rolle i prosjektledelsen for å sikre høy kvalitet innenfor estimerte kostnads- og tidsrammer. Vårt fokus er å sikre tilgjengeligheten av riktige ressurser for å unngå prosjektflaskehalser, og vi arbeider hardt for at ønsket forretningsverdi i prosjektet realiseres.

Grunn #6 – Kostnadseffektiv støtte og transparent kostnadsstruktur

Som et veletablert selskap har vi finjustert våre prosesser og bruker moderne verktøy for å håndtere digitalisering på en effektiv måte. Med Incrementi som partner får du en kostnadsstruktur er fleksibel, skalerbar og skreddersydd for å imøtekomme dine unike krav i ulike faser.

Med over 15 års erfaring har vi gjennomgående levert prosjekter til rett tid og innenfor budsjett. Vi sikrer gjennomføringskraft og kvalitet, samtidig som vi gir deg en fleksibel kostnadsstruktur. Det gir deg trygghet til å mestre sykliske utfordringer i din bransje.

Avtal et møte med oss